Termeni si conditii

Accesarea si vizitarea site-ul www.ecurat.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.  
www.ecurat.ro este administrat de S.C. BUTUNOIU 75 SRL cu sediul in Galati, Bulevardul Dunarea, nr. 9, bl. I1, sc. 3, et. 2, ap. 48, jud. Galati, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.  J17/646/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37458059.

1. CONFIDENTIALITATE

S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.ecurat.ro si S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si politica firmei. www.ecurat.ro si S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.ecurat.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.ecurat.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@ecurat.ro .

S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.ecurat.ro au urmatoarele drepturi,:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  • transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. BUTUNOIU 75 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

2. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.ecurat.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. BUTUNOIU 75 SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

3.DISPOZITII FINALE   

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.ecurat.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către ECURAT. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a site-ului online ECURAT, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.