Despre Noi

Activitatea noastra

Suntem o firma care va pune la dispozitie o gama variata de servicii de curatenie si care realizeaza sarcinile cu simt de raspundere. Printre serviciile noastre, enumeram si: Curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie blocuri, curatenie post-constructor, curatenie birouri/ firme/ spatii comerciale.

Oferim, de asemenea, servicii de curatenie custom, in care clientul poate alege in mod invididual ce elemente din casa (mobilier, covoare, etc) doreste sa fie curatate.

Iti oferim servicii de spalare si curatare a mochetelor sau covoarelor la domiciliu. Folosim echipamente de ultima generatie si detinem o echipa de specialisti in curatenie. Pentru serviciul de curatare canapele, saltele, scaune si fotolii, folosim metoda profesionala de curatare prin injectie – extractie, ce garanteaza eliminarea murdariei, prafului si o igienizare in profunzime a tapiteriei. Va asiguram ca veti observa diferenta de la prima extractie intrucat igienizarea se va face in profunzime, si nu doar la suprafata.


Avantaje

  • In functie de dorintele fiecarui client aveti posibilitatea de a alege frecventa curateniei de intretinere, intervalul orar prestabilit si timpul de executie, pretul abonamentului fiind negociabil pentru clientii fideli;
  • Folosind serviciile noastre veti economisi bani intrucat nu veti avea probleme cu personalul de curatenie si nu veti mai investi in echipamente pentru curatenie;
  • Beneficiind de avantajele dotarilor profesionale ale firmei noastre, exista posibilitatea curatarii suprafetelor greu accesibile;
  • Intrucat suntem flexibili in ceea ce priveste programul de lucru, activitatea dumneavoastra nu va fi afectata, curatenia se va face rapid si in intervalul orar convenabil pentru dumneavoastra.
  • Garantam eficienta activitatii, personalul nostru fiind instruit si dotat cu echipamente profesionale de curatenie adaptate oricarei operatii executate, precum si folosirea detergentilor profesionali.

Apelează la serviciile noastre: 0733 123 456